Γιαννούλης Νο2: Και ο Σφιντέρσκι ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ – Φεύγει για Μπολόνια

Γιαννούλης Νο2: Και ο Σφιντέρσκι ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ – Φεύγει για Μπολόνια

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ζήτησε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Μπολόνια και να τον αφήσει να φύγει για την Ιταλία.

Από την πρώτη στιγμή που η Νόριτς εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τον Δημήτρη Γιαννούλη, μόνο to10.gr παρουσίασε τα πράγματα όπως ήταν. Αποκαλύπτοντας το τελεσίγραφο του ποδοσφαιριστή για την παραχώρησή του. Ενα τελεσίγραφο, που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι το μοναδικό. Καθώς ο Κάρολ Σφιντέρσκι ακολουθεί τα βήματα του πρώην πλεόν συμπαίκτη του.

Συγκκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πολωνός στράικερ έχει ενθουσιαστεί με το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για την Μπολόνια. Ενημερώθηκε και για ο γεγονός ότι οι Ιταλοί έχουν κάνει επίσημη πρόταση λίγο πάνω από τα 4.000.000 €, η οποία με τα μπόνους ανεβαίνει σχεδόν στα 5.500.000 € και θέλει να φύγει.

Ο Σφιντέρσκι έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική του να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως το Καμπιονάτο και σε μια ομάδα που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα, φαίνεται ότι έχει λάβει και διαβεβαιώσεις ότι αποκτάται για να μπει άμεσα στα βαθιά, καθώς η Μπολόνια δεν τα πηγαίνει άσχημα στο πρωτάθλημα, αλλά οι επιθετικοί που διαθέτει… δεν σκοράρουν. Και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θέλει έναν αξιόπιστο σκόρερ όπως ο Πολωνός του ΠΑΟΚ.

Οπως ήδη σας ενημερώσαμε, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει και αναζητά τον αντικαταστάτη του Σφιντέρσκι, καθώς και η πρόταση που έχει δεχθεί είναι σημαντική, αλλά και η πίεση του ποδοσφαιριστή ασφυκτική. Και άπό τη στιγμή που ο Δικέφαλος έχει μείνει μακριά από το τρένο του πρωταθλήματος, φαίνεται ότι η διοίκησή του αποφάσισε να… ρευστοποιήσει τις υπεραξίες της και να τους αντικαταστήσει με άλλους ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας… ανακατασκευή του ρόστερ μεσούσης της περιόδου!

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει παράλληλα ότι δεν μπορεί να κρατήσει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Δεν τους εμπνέει και δεν τους δίνει την ευκαιρία να πιστέψουν ότι μέσω της κατάστασης που επικρατεί τώρα στην ομάδα, μπορεί να υπάρξει κάτι θετικό στην καριέρα τους. Και για αυτόν τον λόγο επιχειρούν να φύγουν.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, εάν βγάλουμε από την εξίσωση τον Τζόλη, που αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, με την αποχώρηση του Σφιντέρσκι ο ΠΑΟΚ «καίει» όλο το λίπος υπεραξιών που είχε στο ρόστερ του. Καθώς κανείς από τους εναπομείναντες δεν θεωρείται ότι μπορεί να φτάσει την αξία αυτών που αποχωρούν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ