Οργή στον Παναθηναϊκό για το τηλεφώνημα στον Εμμανουηλίδη

Οργή στον Παναθηναϊκό για το τηλεφώνημα στον Εμμανουηλίδη

Έξαλλοι ήταν οι «πράσινοι» με το τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη του Άρη στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Ενοχλημένοι ήταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με το τηλεφώνημα του Θοδωρή Καρυπίδη στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Τα στελέχη της ΠΑΕ έλεγαν ότι ο ιδιοκτήτης του Άρη τηλεφώνησε στον νεαρό επιθετικό χωρίς να έχει την άδεια τους.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι αντί να καταφεύγει σε κινήσεις εντυπωσιασμού, θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από τον Μπόλονι και τον Διούδη για τις ύβρεις εναντίον τους και προανήγγειλαν ότι με την υπόθεση θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη.

Η «διαρροή» των «πράσινων»:

«Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα σε ακόμα μια απαράδεκτη ενέργεια. Μετά την υβριστική όσο και ρατσιστική λεκτική επίθεση του στον προπονητή της ομάδας μας κ. Λαζλο Μπόλονι στο ημίχρονο του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, και τις χυδαίες ύβρεις των επίσημων – ; – της ομάδας του προς τον αρχηγό μας, Σωκράτη Διούδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σήμερα χωρίς να έχει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάλεσε τηλεφωνικά τον ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη δήθεν για να δείξει τις… ευαισθησίες του.

Τρεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή μας για τη συμπεριφορά του. Ας γνωρίζει ότι η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ