Άρης : Το παλεύει και για Αλ Ταμάρι

Άρης : Το παλεύει και για Αλ Ταμάρι

Εκτός από την απόκτηση επιθετικού, ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να φέρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό.

Θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται η ανακοίνωση της απόκτησης επιθετικού από τον Άρη, με τον Μήτρογλου να είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή πιο κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Μπαράλες.

Αυτή, όμως, δεν είναι, όπως όλα δείχνουν η μοναδική κίνηση που θα κάνει ο Άρης (έχει προηγηθεί και η απόκτηση του Ιωάννου) την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης και τον Μούσα Αλ Ταμάρι.Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θεωρεί οτι ο Ιορδανός μεσοεπιθετικος θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας του και βρίσκεται σε επαφές με την Λέουβεν.

Ο ποδοσφαιριστής, άλλωστε, όπως έχει αναφέρει και to10.gr, βρίσκεται στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πιθανότερο είναι οτι αν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη κίνηση θα γίνει με την μορφή δανεισμού από την Λέουβεν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ