ΑΕΚ : Κλείνει τον Παρρά για το καλοκαίρι

ΑΕΚ : Κλείνει τον Παρρά για το καλοκαίρι

Ο Αλέξανδρος Παρράς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της.

Μεταγραφές που θα δώσουν άμεσα λύσεις στα κενά που έχει η ΑΕΚ στο ρόστερ της μπορεί να μην υπάρχουν ακόμη ωστόσο η Ένωση φαίνεται πως κινείται από τώρα για την επόμενη σεζόν. Με γνώμονα κυρίως την επένδυση στο ελληνικό στοιχείο αλλά και την ανανέωση της ομάδας.

Έτσι μετά τον Γούτα που η ΑΕΚ φαίνεται να κλείνει για το καλοκαίρι, ακόμη ένας παίκτης είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα από τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον 22χρονο αριστερό μπακ του Παναιτωλικού, Αλέξανδρο Παρρά που έχει τσεκαριστεί από πέρσι και ήταν στα υπόψιν των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Ο νεαρός άσος δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021. Γι’ αυτό και δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου παρότι προπονείται κανονικά ενώ πέρσι ήταν πολύ σημαντικός στα πλέι άουτ της Super League.

Η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα τον κλείσει από τώρα και το καλοκαίρι θα αποφασίσει αν τον δώσει δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα ή θα του δώσει μια ευκαιρία να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ