«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Σπόρτινγκ για τον Ριστόφσκι»

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Σπόρτινγκ για τον Ριστόφσκι»

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 28χρονο δεξιό μπακ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/1) to10.gr σας αποκάλυψε ότι ο Στέφαν Ριστόφσκι βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

«Ο Στέφαν Ριστόφσκι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 28χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται στα υπόψη του προπονητή. Σε περίοπτη θέση, μάλιστα», είχε γραφτεί χαρακτηριστικά στο αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχε δημοσιευθεί για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της Πέμπτης (21/1) οι Πορτογάλοι επιβεβαίωσαν πλήρως το ρεπορτάζ του «10» και μάλιστα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ για την απόκτηση του 28χρονου μπακ. Συγκεκριμένα, η O’ Jogo ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον δανεισμό του Ριστόφσκι, με την Σπόρτινγκ να επιθυμεί είτε την πώλησή του είτε τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

«Ο Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής Ελλάδας, στον οποίο είναι προπονητής ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Στέφαν Ριστόφσκι. Η ελληνική ομάδα θέλει τον δανεισμό του 28χρονου, ο οποίος είναι διεθνής με την Βόρεια Μακεδονία. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ επιθυμεί την πώλησή του, είτε τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι».

Η Σπόρτινγκ απέκτησε τον Ριστόφσκι το καλοκαίρι του 2018 από την Ριέκα έναντι 1.15 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Λισαβονας μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της πορτογαλικής ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ και αναζητείται τρόπος να αποχωρήσει. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν τον αγοράσει η Σπόρτινγκ, τον είχε πάρει ως δανεικό για ένα χρόνο από την κροατική ομάδα.

Συνολικά με τη φανέλα της Σπόρτινγκ ο Ριστόφσκι έχει παίξει σε 82 αγώνες, ωστόσο, φέτος δεν έχει καταγράψει συμμετοχή, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να τον αφήνει συνεχώς εκτός αποστολής. Εκτός από την Σπόρτινγκ και την Ριέκα, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πάρμα, Κροτόνε και Φροζινόνε.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ