Κιβρακίδης : «Στόχος του Ατρομήτου πλέον είναι η πεντάδα»

Κιβρακίδης : «Στόχος του Ατρομήτου πλέον είναι η πεντάδα»

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μίλησε για την ήττα του Ατρομήτου από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ανέφερε τον επόμενο στόχο της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης σε δηλώσεις του για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλλο αναφέρθηκε στο τι έφταιξε κόντρα στον δικέφαλο του βορρά, αλλά και για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς, ενώ τόνισε πως πλέον ο Ατρόμητος στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού: «Δεν έχει τελειώσει η χρονιά ακόμη. Μπήκαμε να αλλάξουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα, το πιστεύαμε αλλά χάσαμε ευκαιρίες. Αν βάζαμε νωρίτερα ένα γκολ ίσως και να μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

Για το τι έφταιξε: «Δεν θα πω τίποτα για την τακτική. Δεν είχαμε πάθος και θέληση και σαν ομάδα συνολικά αλλά και σαν παίκτες. Το λέω και για μένα προσωπικά».

Για την εικόνα του Ατρόμητου στα τελευταία παιχνίδια: «Γενικά οι νέοι παίκτες που ήρθαν, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Δεν είναι δικαιολογία ούτε αυτό ούτε η κούραση. Άλλες ομάδες παίζουν περισσότερα παιχνίδια άλλες λιγότερα αλλά πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας συνολικά και ατομικά και τίποτα παραπέρα».

Για την επόμενη μέρα: «Τελειώσαμε την πορεία μας στο Κύπελλο σήμερα αλλά έχουμε ακόμα το πρωτάθλημα. Κοιτάμε το πρωτάθλημα τώρα όπου στόχος του Ατρόμητου είναι η πεντάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ