«Η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρεται για τον Λιβάγια»

«Η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρεται για τον Λιβάγια»

Γαλλικά μέσα επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον των «Στεφανουά» για τον Μάρκο Λιβάγια.

Όσο το θέμα του Μάρκο Λιβάγια δεν κλείνει για την ΑΕΚ, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο, τόσο το όνομα του Κροάτη επιθετικού θα πρωταγωνιστεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Αυτή την φορά, δεν πηγάζουν από την γειτονική Τουρκία, που οι μνηστήρες κάνουν… ουρά, αλλά από τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, στη Γαλλία αναφέρουν πως η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ, με τους «Στεφανουά» να έχουν από παλαιότερα τον Λιβάγια στο… μπλοκάκι τους.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν τα γαλλικά μέσα, η ομάδα του Κλοντ Πιέλ κινείται για την απόκτηση του Μουσταφά Μοχαμεντ από τη Ζαμάλεκ. Ωστόσο, με το φόβο να μην προχωρήσει η υπόθεση, εξετάζεται η πιθανότητα να επανέλθει για την αγορά του επιθετικού της ΑΕΚ.

Η γαλλική ιστοσελίδα στο δημοσίευμα της θεωρεί ότι ένα πόσο 4 εκατομμυρίων ευρώ είναι αρκετό για να γίνει τώρα η μεταγραφή. Ειδάλλως, υπάρχει και το καλοκαίρι, όπου το συμβόλαιο του Κροάτη παίκτη ολοκληρώνεται.

Θυμίζουμε πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με την πλευρά του 27χρονου παίκτη. Το κλίμα μοιάζει πιο θετικό, ωστόσο… λευκός καπνός δεν έχει βγει ακόμα από το Μαρούσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ