Μπότος : «Στόχος μου να βελτιωθώ και να παίξω με την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο»

Μπότος : «Στόχος μου να βελτιωθώ και να παίξω με την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο»

Ο Χρήστος - Φοίβος Μπότος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ΑΕΚ αλλά και στην Γκόου Αχέντ Ίγκλς που αγωνίζεται ως δανεικός.

Ο Χρήστος – Φοίβος Μπότος που ανήκει στην ΑΕΚ και είναι δανεικός στην Γκόου Αχεντ Ιγκλς αναφέρθηκε στην Ένωση, αλλά και στα όσα βιώνει στην Ολλανδια.

Ο διεθνής με την Ελπίδων μεσοεπιθετικός μίλησε στη ΝΟVA για τις πρώτες εμπειρίες που συλλέγει στην Ολλανδία και τους στόχους του, που δεν είναι άλλος από το να βελτιωθεί αγωνιστικά και να παίξει με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι γρήγορο και δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε ματς είναι αμφίρροπο. Αυριο παίζουμε με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω όμως το στυλ του παιχνιδιού εδώ με βοηθάει».

«Ειμαι δανεικός. Στόχος μου είναι να πάρω παιχνίδια εδώ. Όπως κάθε παίκτης της ΑΕΚ στόχος είναι να παίξω στο νέο γήπεδο. Στόχος μου είναι να πάρω παιχνίδια, να γίνω δυνατός και να επιστρέψω».

Για την ομάδα και το ματς με τον ΠΑΟΚ;

«Νομίζω η ΑΕΚ είναι σε καλό τάιμινγκ. Δεν εχω χάσει παιχνίδι. Είναι δύσκολα απόψε, γιατί και ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά πιστεύω θα φύγουμε νικητές. Ποντάρω στον Αλμπάνη ότι θα πετύχει γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ