Άρης : Μπήκε ο Μπεναλουάν

Άρης : Μπήκε ο Μπεναλουάν

Ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου. Ο Γιόχαν Μπεναλουάν ολοκλήρωσε την προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε και ο Ματίγια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (26/01, 19:30), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη) με τον Γιοάν Μπεναλουάν να συμμετέχει στο πρόγραμμα και τον Χαβιέ Ματίγια να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ