Επιμένουν στη Γαλλία για Λιβάγια και Σεντ Ετιέν

Επιμένουν στη Γαλλία για Λιβάγια και Σεντ Ετιέν

Ο Μάρκο Λιβάγια φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν με τους Γάλλους να τονίσουν ότι οι στεφανουά ετοιμάζουν πρόταση για τον Κροάτη.

O Μάρκο Λιβάγια μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και εφόσον δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, τότε μπορεί σε λίγο καιρό να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Η Ένωση από την πλευρά της βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Κροάτη επιθετικού και συζητάει για νέο συμβόλαιο με τον παίκτη, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε καλό δρόμο.

Ωστόσο, δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Λιβάγια βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σεντ Ετιέν και μάλιστα οι στεφανουά δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε επίσημη κρούση για τον Κροάτη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα «hommedumatch», η Σεντ Ετιέν κινείται για την απόκτηση του Μουσταφά Μοχαμεντ από τη Ζαμάλεκ, αλλά με το φόβο να μείνουν με άδεια χέρια στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη, είναι πιθανόν να επανέλθουν για την απόκτηση του Λιβάγια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα μιλάει και για ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ που μπορεί να καταβάλει η ΑΕΚ στη γαλλική ομάδα, αν θέλει να τον πάρει από τώρα, ειδάλλως θα περιμένει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι, αν δεν ανανεώσει με την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ