Λόπες για Λάτσι : «Τον βλέπω σαν γιο μου»

Λόπες για Λάτσι : «Τον βλέπω σαν γιο μου»

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε για τον Ζίγκα Λάτσι, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τον έχει σαν γιο του στην ΑΕΚ.

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε στη NOVA για τη σχέση που έχει με τον Ζίγκα Λάτσι τονίζοντας πως τον έχει σαν γιο του ενώ ανέφερε πως δεν τον εξέπληξε καθόλου που ο 18χρονος στόπερ ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στις απαιτήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι τον αποκάλεσε γιο του:

«Ναι τον βλέπω σαν γιο μου. Η σχέση μεταξύ εμού και του Λάτσι είναι πάρα πολύ καλή. Προσπάθησα από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Λάτσι στην ομάδα να τον κάνω να νιώσει άνετα. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει πάρα πολύ ταλέντο. Πιστεύω πως θα έχει ένα θαυμάσιο μέλλον μπροστά του. Είναι ένα παιδί που έχει παιδεία και όταν προσπαθείς να του μιλήσεις καταλαβαίνεις αμέσως ότι σ’ ακούει και προσπαθεί να τα εφαρμόσει, οπότε ναι η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή και προσπαθώ να τον βοηθήσω να νιώθει άνετα».

Για το αν περίμενε να έχει την εμφάνιση που έκανε στο ματς με τον Άρη όταν μπήκε αλλαγή:

«Ήξερα την ώρα που κλήθηκε ο Λάτσι για να μπει να παίξει πως θα πάει καλά. Το περίμενα. Βλέπω πως δουλεύει καθημερινά, βλέπω την ποιότητα και τα προσόντα του. Είναι ένας ψηλός παίκτης, αριστεροπόδαρος. Είναι δύσκολο να βρεις έναν αριστεροπόδαρο στόπερ και να έχει ποιότητα. Έχει μια προσωπικότητα και παιδεία που σ’ ακούει σε ότι του λες. Είναι 18 ετών και εμείς οι πιο έμπειροι πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προσπαθούμε να του δώσουμε να καταλάβει τα πλεονεκτήματα που έχει και νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ