«Μελισσανίδη πούλα και φύγε από την ομάδα»

«Μελισσανίδη πούλα και φύγε από την ομάδα»

Οργή των οπαδών της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-2), τονίζοντας πως μικραίνει την Ένωση, ενώ πολλοί εξ αυτών απαιτούν να φύγει από την Ένωση.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς ηττήθηκε και από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ με 2-0, χάνοντας σημαντικό έδαφος για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Η κακή εικόνα της Ένωσης για ακόμη ένα ματς τη φετινή σεζόν και η «απάθεια» που δείχνει η διοίκηση της ομάδας έχουν εξοργίσει και τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι έκαναν «ντου» στα social media του συλλόγου, μετά την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στην ομάδων των Ιωαννίνων.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και η εμφάνιση της Ένωσης έφερε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας για ακόμη μια φορά, όπως φαίνεται και από τα σχόλια που υπάρχουν κατά εκατοντάδες στην επίσημη σελίδα του facebook και διαρκώς γίνονται και περισσότερα. Οι φίλοι της ΑΕΚ ξεσπούν για τα λάθη της διοίκησης και «βάλλουν» κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε η ώρα να πουλήσει την ΠΑΕ και να αποχωρήσει.

Πολλοί εξ αυτών στα σχόλια που αφήνουν στα social media της ΑΕΚ μιλούν μεταξύ άλλων για ανύπαρκτη διοίκηση και κανένα πλάνο από πλευράς Μελισσανίδη που «έχει αφήσει την ομάδα στο έλεος» όπως αναφέρουν, ενώ αρκετοί οπαδοί της Ένωσης υπογραμμίζουν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ «μικραίνει την ΑΕΚ και την ιστορία της και πως υπάρχει και χειρότερα από αυτό». Ακόμα, οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων αναφέρονται και στις συνεχόμενες μεταγραφικές αποτυχίες της ομάδας, το γεγονός ότι δαπανούνται ελάχιστα λεφτά, ενώ ασχολούνται και με το «παραμύθι της Αγιας-Σοφιάς».

Φυσικά εκτός από τον Μελισσανίδη, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης της… οργής των οπαδών, η «μπάλα» παίρνει και τον Παναγιώτη Κονέ για τους χειρισμούς του, τον Μανόλο Χιμένεθ για τη διαχείριση που κάνει στο ρόστερ, αλλά και πολλούς από τους παίκτες που είναι κατώτεροι των περιστάσεων στα περισσότερα παιχνίδια της Ένωσης.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των οπαδών της Ένωσης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ