Ολυμπιακός : Φεύγουν 3+1, δύσκολο για άλλη μεταγραφή

Ολυμπιακός : Φεύγουν 3+1, δύσκολο για άλλη μεταγραφή

Οι σκέψεις του Ολυμπιακού λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών.

Με έναν τρόπο τα καταφέρνει όλα. Και τα καταφέρνει μια χαρά. Και το πόδι πατημένο στο γκάζι, στο ράλι της Σούπερ Λιγκ. Και την ίδια στιγμή μια σειρά από αποφάσεις για την μορφή του ρόστερ ως το φινάλε της σεζόν.

Λίγο μετά τον ΠΑΟΚ λοιπόν και το εμφατικό 3-0; Μια σειρά από συζητήσεις στο μεγάλο λιμάνι. Για τα όσα θα συμβούν ως ότου κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Έφυγε ήδη ο Χιλάλ Σουντανί, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κροατία. Φεύγει αύριο το πρωί ο Παπ Αμπού Σισέ για την Γαλλία προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Σεντ Ετιέν. Ακολουθεί και ο Μάξι Λοβέρα, που είναι βέβαιο πως θα αλλάξει φανέλα ως το τέλος της εβδομάδας.

Για τον Σουντανί έπεσαν τίτλοι τέλους. Για τους άλλους δύο, το κόνσεπτ είναι συγκεκριμένο: Δανεισμοί με οψιόν αγοράς. Ο Σισέ –σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γαλλίας- πηγαίνει στους «Στεφανουά» με μια οψιόν αγοράς ύψους 13 εκατ ευρώ! Ο δανεισμός του, θα στοιχίσει στην ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου 700.000 ευρώ. Παρόντος του Παπασταθόπουλου το rotation στα στόπερ θα αλλάξει. Αν ο Σισέ τα καταφέρει στην Γαλλία, θα προκύψει μια πώληση πρώτης γραμμής. Αν όχι; Θα επιστρέψει το καλοκαίρι και οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν έναν ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι σημαντικός. Ως το τέλος της χρονιάς δεν θα έπαιζε πολύ. Η συμφωνία μοιάζει win-win.

Για τον Λοβέρα υπάρχει το σοβαρό ενδιαφέρον της Ρασίνγκ Κλούμπ. Και κυρίως η αίσθηση πως ο Αργεντινός χρειάζεται να αλλάξει παραστάσεις. Αυτή τη στιγμή δεν χωρά ούτε στις αποστολές του Ολυμπιακού. Να πάει κάπου, να παίξει, να βρει ρυθμό. Ακόμη και αυτό ως μίνιμουμ θα είναι εφόδιο ως το φινάλε της σεζόν.

Ποιος άλλος είναι να δοθεί δανεικός; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Σουρλής. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Και ο νεαρός που είναι μεγάλο κεφάλαιο για τους Πειραιώτες έχει σημασία να βρει χώρο και ευκαιρίες. Σε μια συγκυρία που τα τμήματα υποδομής έχουν να παίξουν από τον περασμένο Μάρτη.

Με βάση τα παραπάνω, τη θέση τους στο ρόστερ κρατούν ο Πέπε και ο Κάιπερς που είχαν μπόλικες προτάσεις δανεισμούς.

Σε ότι αφορά τώρα στην περίπτωση ενίσχυσης; Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα. Υπάρχουν μπόλικες προτάσεις, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δείχνει ζεστός αυτή τη στιγμή να προχωρήσει κάτι. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ρέαμπτσιουκ, πήρε τον Σωκράτη. Κέρδισε στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ανδρούτσο που έκανε δύο πολύ καλά ματς με Παναιτωλικό, Ατρόμητο (και λογικά θα είναι βασικός και την Κυριακή με τον Απόλλωνα). Βλέπει τον Μπρούμα να ανεβάζει ρυθμό. Βλέπει τον Βρουσάι να δείχνει πραγματικά έτοιμος να αναλάβει ευθύνες. Αν μπορούμε να πιάσουμε αυτή τη στιγμή τον παλμό; Δεν θα γίνει κάτι άλλο. Αν και στον Ολυμπιακό, είναι νόμος ότι στις μεταγραφές: ποτέ δεν λες ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ