Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ με Ινσούα

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ με Ινσούα

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έντονη δυσαρέσκεια με τον Εμάνουελ Ινσούα και όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ανοιχτά.

Η ΑΕΚ γνώρισε ακόμη μια ήττα τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ και έχασε κι άλλο έδαφος για τη «μάχη» της δεύτερης θέσης. Η εμφάνιση της Ένωσης ήταν τουλάχιστον κακή και η εικόνα των περισσότερων ποδοσφαιριστών απογοητευτική.

Ένας εξ αυτών που απογοήτευσαν ήταν και ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος έκανε το τεράστιο λάθος του πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΣ, ενώ η παρουσία του ήταν κακή καθ’όλη τη διάρκεια του ματς. Στην Ένωση υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια με τον Αργεντινό μπακ για την εικόνα που έχει σε όλη τη σεζόν, ενώ και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι ικανοποιημένος, παρά το γεγονός ότι τον έχει σε εκτίμηση και τον παρακολουθούσε από το 2017 όταν υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η πλευρά της ΑΕΚ να έχει επικοινωνία με την πλευρά του Ινσούα και τους εκπροσώπους του και να μιλήσουν για την εικόνα του αλλά και για το μέλλον του, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά με τον Αργεντινό μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ