«Προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή για τον Ριστόφσκι η ΑΕΚ»

«Προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή για τον Ριστόφσκι η ΑΕΚ»

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται σε αναζήτηση μπακ, με τον Στέφαν Ριστόφσκι να έχει εμφανιστεί στο κιτρινόμαυρο προσκήνιο.

Σε λίγες μέρες, ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να… τρέχουν για την απόκτηση μπακ.

Στο «κιτρινόμαυρο» τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Στέφαν Ριστόφσκι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους Πορτογάλους να αναφέρουν σήμερα πως η ΑΕΚ έχει χτυπήσει την… πόρτα των «Λιονταριών».

Οι Πορτογάλοι ψάχνονται για να παραχωρήσουν τον 29χρονο αμυντικό, με την Ένωση να προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή του.

Όπως αναφέρει η »Record», η Σπόρτινγκ θέλει να μπει οψιόν αγοράς 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και να μη συμμετέχει στο συμβόλαιο του παίκτη, με την ΑΕΚ να μην αποδέχεται την πρόταση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία για τον Σκοπιανό μπακ και την ΑΕΚ:

«Ο Ριστόφσκι έλαβε αρκετές κρούσεις από την Ελλάδα. Χωρίς πιθανότητα συνέχισης της καριέρας του στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο δεξιός μπακ βρίσκεται τώρα σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, γιατί κινδυνεύει να μείνει ανενεργός όλη τη σεζόν.

Στην Αθήνα, οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ θεωρούνται πολύ υψηλές και η ηγεσία της ΑΕΚ προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή. Πλέον γίνεται αγώνας κόντρα στον χρόνο, καθώς η χειμερινή μεταγραφική περίοδος κλείνει την επόμενη Δευτέρα και οι δύο πλευρές απέχουν ακόμα πολύ για να έρθουν σε συμφωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ