Ιωαννίδης : «Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα»

Ιωαννίδης : «Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην καλή άμυνα του Παναθηναϊκού, στο γεγονός ότι βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στον Βόλο, για τη αύρα μέσα στα αποδυτήρια, αλλά και για την Ευρώπη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε το δεύτερο του γκολ με τον Παναθηναϊκό στο ματς με το Βόλο όπου έκανε το 2-0 και σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του ματς ο Ιωαννίδης μίλησε στο «Trifilara.gr» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλή άμυνα, στο γεγονός ότι βρήκε δίχτυα, για τη αύρα μέσα στα αποδυτήρια, αλλά και για το αν οι πράσινοι προλαβαίνουν το τρένο της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το γεγονός ότι βρήκε πάλι δίχτυα, ενώ οι «πράσινοι» έμειναν πάλι με 10 παίκτες: «Δεν ξέρω προφανώς έτυχε. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει επειδή παίζουμε με 10 και σκοράρω πάντα εγώ. Απλώς έτυχε και χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα μου με αυτόν τον τρόπο».

Για την 5η σερί νίκη, αλλά και για την 6η ανέπαφη εστία: «Εννοείται είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω αυτό είναι το κλειδί το ότι δεν τρώμε γκολ και βρίσκουμε πάντα ευκαιρίες μπροστά να σκοράρουμε και το πραγματοποιούμε».

Για την αλλαγή αύρας μέσα στα αποδυτήρια: «Πάντα υπήρχε ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια απλώς τώρα και με τις νίκες έχει δέσει το γλυκό. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Για το πώς αισθάνεται με τις καλές του εμφανίσεις: «Εγώ χαίρομαι πραγματικά που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και που βοηθάω την ομάδα να πετύχει συνεχόμενες νίκες όπως έχουμε κάνει αυτό το σερί. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και για όλους νομίζω».

Με αυτές τις εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός μπορεί να προλάβει το «τρένο» της Ευρώπης; «Αυτός είναι ο στόχος μας και θεωρώ ότι βήμα-βήμα φτάνουμε πιο κοντά».

Για το ότι οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού παίζουν πραγματική άμυνα, και αν είναι αυτό το μυστικό αμυντικά: «Αυτή τη στιγμή παλεύουμε όλοι είτε επιτιθόμαστε είτε αμυνόμαστε . Κάνουμε πιστεύω τρομερή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Ο επιθετικός είναι ο πρώτος αμυντικός και οι αμυντικοί είναι οι πρώτοι επιθετικοί, από τον τερματοφύλακα βασικά».

Για το εκτενές rotation: «Ναι νομίζω όλο το ρόστερ είναι πολύ δυνατό».

Πως έζησε το παιχνίδι και που κρίθηκε: «Στην αρχή δε μπήκαμε τόσο δυνατά όσο θα θέλαμε και είχαμε μπει στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά νομίζω μετά από την κόκκινη συγκεντρωθήκαμε ακόμα παραπάνω και ήμασταν πιο αποτελεσματικοί γενικά και κρατήσαμε μπάλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ