Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Φίλα (vid)

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Φίλα (vid)

Ο Κάρολ Φίλα φαίνεται πως είναι ο δεξιός μπακ τον οποίο προσπαθεί να αποκτήσει η ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες.

Η ΑΕΚ προχωράει για την απόκτηση δεξιού μπακ και ο παίκτης που αποτελεί τον Νο. 1 στόχο της είναι ο Κάρολ Φίλα, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέγκια Γκντανσκ και είναι βασικός με τις Ελπίδες της Πολωνίας. Ο 22χρονος μπακ ήταν ψηλά στη λίστα για την θέση που η ΑΕΚ «καίγεται» για ενίσχυση όμως λόγω της ασυμφωνίας που είχε προκύψει στο οικονομικό αλλά και της πολύ αξιόπιστης λύσης του Νταντσένκο είχε μείνει στα υπόψιν της ομάδας.

Όμως εν τέλει του Ουκρανού μπακ δεν προχώρησε η μεταγραφή και η Ένωση επέστρεψε αυτή τη φορά για να τον κάνει δικό της, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του για αγορά του. Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ενώ ούτε έχει «καεί» η περίπτωση Ντατσένκο, όμως στην ΑΕΚ φαίνεται να προτιμούν τον Πολωνό μπακ.

Τη φετινή σεζόν ο Φίλα (έχει ύψος 1.80) έχει παίξει με τη Λέγκια Γκντανσκ σε 13 ματς στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, μετρώντας συνολικά 1.201 αγωνιστικά λεπτά. Στην πρώτη ομάδα της Λέγκια ο Φίλα ανήκει από το 2017 και έχει υπογράψει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβρη του 2022. Συνολικά μαζί της έχει αγωνιστεί σε 88 αγώνες, έχοντας 3 γκολ και 9 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ