Επαφές Παναθηναϊκού – Ουντινέζε για Μακενγκό

Επαφές Παναθηναϊκού – Ουντινέζε για Μακενγκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Βικτόρ Μακενγκό

O Παναθηναϊκός προσπαθεί τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου να αποκτήσει έναν κεντρικό μέσο που θα προσδώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή των πράσινων, με τον Πιερ Ντρεοσί να ψάχνει στην αγορά. Ένας από τους παίκτες λοιπόν που έχει ξεχωρίσει ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού Βικτόρ Μακενγκό.

Ο κεντρικός μέσος της Ουντινέζε απασχολεί τον Παναθηναϊκό και αρέσει στον Μπόλονι, με τον Ντρεοσί από την πλευρά του να έχει επαφές με την ιταλική ομάδα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο Γάλλος πιέζει την Ουντινέζε για να τον παραχωρήσει ενώ στο «κόλπο» της απόκτησης του είναι και η Τορίνο. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μακενγκό ως δανεικό, ενώ συζητήθηκε και η περίπτωση να μπει και οψιόν αγοράς σε μια πιθανή συμφωνία των δύο πλευρών, όμως οι Ιταλοί είπαν «όχι», με τον Ντρεοσί ωστόσο να κάνει ότι μπορεί για να πείσει την Ουντινέζε να ενδώσει και να παραχωρήσει τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος μεσος αποκτήθηκε από τους Ιταλούς τον περασμένο Οκτώβριο από τη Νις με το ποσό των 3.5 εκ. ευρώ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ, αφού έχει αγωνιστεί μόλις 68′ σε συνολικά 5 παιχνίδια στη Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ