ΟΦΗ : Με Καστάνιος η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

ΟΦΗ : Με Καστάνιος η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

Οι εκλεκτοί του Γιώργου Σίμου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ.

Ο Λουκ Καστάνιος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Γιώργο Σίμο, ενώ αντίθετα ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηνίσκο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε εκτός.

Υπενθυμίζεται, πως στο στρατόπεδο των Κρητικών σήμανε συναγερμός μετά τα τρία κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Κρητικοί:

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/1) η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (31/1, 15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»).

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηνίσκο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης. Πρόγραμμα αποφόρτισης συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Γιώργος Σουρνάκης. Οι Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία, με τον Ricardo Vaz να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, μετάβασης, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά για την φετινή σεζόν ο Felipe Souza αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Luc Castaignos.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Nέιρα, Σόουζα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν και Κοροβέσης.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Θοδωρής Μίγγος, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Βασίλης Σηφάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ