Μουνάφο : «Στόχος μας η είσοδος στα πλέι οφ»

Μουνάφο : «Στόχος μας η είσοδος στα πλέι οφ»

Ο Αστέρας Τρίπολης με τις πέντε διαδοχικές νίκες, έχει σκαρφαλώσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super league 1 και πλέον κοιτάει με αισιοδοξία την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο αρχηγός των Αρκάδων, Χουάν Μουνάφο φιλοξενήθηκε σήμερα (1/2) στο «Κανάλι Ένα» και μετά την επικράτηση επί του Άρη επισήμανε πως: «ο Αστέρας δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, ειδικά στην Τρίπολη είναι πολύ δυνατός και καταφέραμε να κερδίσαμε τον Άρη που είναι μια ομάδα με υψηλό επίπεδο. Σαν ομάδα βγάλαμε τσαμπουκά και με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες και να πάρουμε την νίκη».

-Κατά τα άλλα ο Αργεντινός στάθηκε και στην σύντομη επόμενη μονομαχία με τον Άρη, αυτή την φορά για το Κύπελλο Ελλάδας: «φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πάντα παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη, να είμαστε προσεχτικοί, για να πάρουμε την πρόκριση. Ωστόσο στόχος μας είναι η εξάδα στο πρωτάθλημα».

-Ο πολύπειρος μέσος στάθηκε και στον Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας: «ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει ένα πολύ δυνατό όνομα στην Ελλάδα και πάντα βάζει υψηλούς στόχους και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας προσπαθεί να κάνει κάτι καλό κάθε χρόνο και εφέτος στόχος μας είναι η είσοδος στα πλέι οφ».

-Ο Χουάν Μουνάφο αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη διαφορά που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός από τους διώκτες του για την κατάκτηση του πρωταθληματος: «Εμείς που μιλάμε μεταξύ μας οι παίκτες είδαμε οτι ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ σκληρή ομάδα και είναι δύσκολο να την κοντράρεις».

Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, για το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό, αλλά και για την μεταγραφή του Γιώργου Αντζουλά από τον Αστέρα στην Ιταλική Κοζέντσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ