Πρόγραμμα-φωτιά ο Ολυμπιακός: 9 παιχνίδια σε 28 ημέρες

Πρόγραμμα-φωτιά ο Ολυμπιακός: 9 παιχνίδια σε 28 ημέρες

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσει ΟΦΗ, Αρη (τρεις φορές σε Κύπελλο, Πρωτάθλημα), Παναθηναϊκό, Αϊντχόφεν (δυο φορές), Βόλο και Λαμία.

Η κλήρωση του Κυπέλλου ήταν ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ του αγωνιστικού Γολγοθά που καλείται να συμπληρώσει με επιτυχία ο Ολυμπιακός. Τα παιχνίδια με τον Αρη προστίθενται στη χειρότερη στιγμή για τους Ερυθρόλευκους. Με το πρόγραμμα να γίνεται ακόμη πιο βαρύ και δύσκολο. Δημιουργώντας πονοκέφαλο κυρίως για τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν. Που αποτελούν την ευκαιρία διάκρισης στο Europa League.

Από αυτή την Κυριακή (07/02) έως τις 7 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός έχει να δώσει 9 παιχνίδια σε μόλις 28 ημέρες. Συγκεκριμένα, έχει να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, 3 φορές τον Αρη (Κύπελλο, Πρωτάθλημα), τον Παναθηναϊκό, δύο φορές την Αϊντχόφεν, τον Βόλο και τη Λαμία. Ειδικά το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου (λογικά 10/02) έως το δεύτερο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν (25/02), το πρόγραμμα είναι αποπνικτικό, καθώς οι παίκτες του Μαρτίνς έχουν 4 ματς με Αρη, ΠΑΟ και τους Ολλανδούς!

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε ποτέ να επενδύσει σε οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκόλυνση από την πλευρά της ΕΠΟ ή της Λίγκας. Εξάλλου, οι πραγματικές προθέσεις φάνηκαν και το καλοκαίρι, στη μεγάλη μεθόδευση με τον τελικό του Κυπέλλου. Αλλά από χθες ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του κάνουν τους υπολογισμούς τους για τον τρόπο που θα μπορέσουν να βγάλουν ανώδυνα το πρόγραμμα.

Οι Ερυθρόλευκοι, βεβαίως, δεν ανησυχούν. Ενοχλούνται από το γεγονός ότι η Ομοσπονδία δεν έχει ιερό και όσιο, αλλά σε επίπεδο ποδοσφαιρικό κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους. Με τον Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα συνεχίσουν το σερί τους. Και τίποτε άλλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:
07/02 Ολυμπιακός-ΟΦΗ
09-10-11/02 Ολυμπιακός-Άρης (Κύπελλο)
14/02 ΠΑΟ-Ολυμπιακός
18/02 Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν
21/02 Ολυμπιακός-Άρης (SL)
25/02 Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός
01/03 Βόλος-Ολυμπιακός
02-03-04/03 Άρης-Ολυμπιακός
07/03 Ολυμπιακός-Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ