Νιάς στο «10» : «Πέμπτη ήρθα, Σάββατο έπαιξα…»

Νιάς στο «10» : «Πέμπτη ήρθα, Σάββατο έπαιξα…»

Ο Σεχ Νιας μίλησε στο «10» για το πως βρέθηκε τόσο γρήγορα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, για την προσαρμογή του και τις πρώτες εντυπώσεις του μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Οι συνθήκες της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο ανάγκασαν τον Λάζλο Μπόλονι να επιστρατεύσει τον Σεχ Νιας στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, παρότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε μόλις 48 ώρες στην Αθήνα και μόλις μία προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Παρόλα αυτά, ο Νιας ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού στο Περιστέρι και έδειξε τις ικανότητες του. Μετά το ματς, ο Σενεγαλέζος μίλησε στην ιστοσελίδα to10.gr για τις πρώτες εντυπώσεις του αλλά και την προσαρμογή του στο Τριφύλλι.

Ο Νιας εξήγησε ότι οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν να προσαρμοστεί και εκείνος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του στο ντεμπούτο του στη Superleague.

Οι δηλώσεις του Σεχ Νιας στο «10»:

Ποιες εντυπώσεις αποκόμισες από το ντεμπούτο σου με τον Παναθηναϊκό; Πως σου φάνηκε το επίπεδο;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και οι αντίπαλοι μας ήταν ανταγωνιστικοί. Είχαν ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και σε αρκετές στιγμές μας πίεσαν πολύ. Νομίζω ότι αντέξαμε, έχουμε πράγματα να διορθώσουμε αλλά πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος».

Εσύ πως αισθάνθηκες; Έπαιξες μόνο με μία προπόνηση και ακόμα δεν έχεις προλάβει να μάθεις τους συμπαίκτες σου;

«Δεν είναι ότι πιο εύκολο, αλλά νομίζω ότι βοήθησα και εγώ να νικήσουμε. Έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές, έμπειρους και με βοήθησαν να νιώσω άνετα και να μην δυσκολευτώ. Είχα καλή συνεργασία με τους άλλους αμυντικούς και όλοι μαζί οι παίκτες κάναμε αυτό που έπρεπε».

Περίμενες ότι θα παίξεις τόσο γρήγορα;

«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Την Πέμπτη ήρθα στην Αθήνα, την Παρασκευή προπονήθηκα, το Σάββατο έπαιξα. Αφού με χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός, έπρεπε να βοηθήσω».

Σου έδωσε κάποια συμβουλή ο προπονητής σου πριν περάσεις στο ματς;

«Εννοείται πως έχουμε μιλήσει, ξέρω τι θέλει από μένα και ξέρει τι μπορώ να δώσω. Στην αλλαγή όλα έγιναν γρήγορα γιατί έπρεπε να μπω, αφού ο Σένκεφελντ είχε τραυματιστεί και ήμασταν με δέκα».

Πόσο καιρό θεωρείς ότι θα χρειαστείς για να προσαρμοστείς πλήρως;

«Όχι πολύ. Σύντομα θα μάθω τους συμπαίκτες μου και θα συνεργαζόμαστε ακόμα καλύτερα. Με τη βοήθεια τους και με τις οδηγίες του προπονητή, θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του. Αυτό είναι το σημαντικό, να πετύχει η ομάδα και να εξελιχτώ και εγώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ