Χιμένεθ : «Προσπάθησα να μείνει ο Λιβάγια, αλλά είχε πάρει τις αποφάσεις του»

Χιμένεθ : «Προσπάθησα να μείνει ο Λιβάγια, αλλά είχε πάρει τις αποφάσεις του»

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια και στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Ο Μάρκο Λιβάγια αποχώρησε από την ΑΕΚ, με τον Κροάτη επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Χάιντουκ μέχρι και το τέλος της εφετινής σεζόν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με τον Λιβάγια και ήθελε να τον διατηρήσει στους «κιτρινόμαυρους».

Στις καθιερωμένες του δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, ο Ανδαλουσιανός κόουτς υπογράμμισε πως έγιναν προσπάθειες για να παραμείνει ο Λιβάγια στην ΑΕΚ, ωστόσο ο 27χρονος παίκτης είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του.

Παράλληλα, ο κόουτς του Δικεφάλου μίλησε για το διπλό στο Αλκαζάρ και την κακοδαιμονία των τραυματισμών.

Για τον Σιμόες: «Πρέπει να συγχαρώ δημοσίως τον Σιμόες στη συμπεριφορά και στη θέληση που είχε για να βοηθήσει την ομάδα. Από τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη παίζει με ενοχλήσεις. Είναι ένα καλό μάθημα για όσους θέλουν να γίνουν στο μέλλον ποδοσφαιριστές. Έτσι πρέπει να είναι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

Για τη νίκη στη Λάρισα: «Μου άφησε και καλές και κακές εντυπώσεις. Έγιναν ατομικά λάθη, δεν επιτρέπονται να γίνονται τέτοια λάθη σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ», ενώ αναφερόμενος στα πολλά προβλήματα τραυματισμών είπε: «Φαίνεται πως κάτι λείπει από την ΑΕΚ, όταν αρχίζουν και έρχονται τόσοι πολλοί τραυματισμοί τη στιγμή που απαιτείται να λειτουργήσουν σε υψηλή ένταση».

Για την αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια: «Έχω μια ιδιαίτερη σχέση όχι μόνο με τον Λιβάια, αλλά με το 90% των παικτών που έχω συνεργαστεί. Ξέρουν ότι εκτός γηπέδου η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή. Με τον Μάρκο έχουμε μάθει πολλά και οι δύο ο ένας από τον άλλον. Έγινε προσπάθεια να μείνει μέχρι το τέλος, το είχαμε συζητήσει και με τον πρόεδρο, αλλά ο Μάρκο είχε πάρει τις αποφάσεις του και εμείς έπρεπε να τις σεβαστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ