Τζόλης : «Με τιμά το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Τζόλης : «Με τιμά το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για το ενδιαφέρον των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, για την εντυπωσιακή σεζόν που διανύει, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο με τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Χρήστος Τζόλης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από το εξωτερικό, στην απίστευτη σεζόν που πραγματοποιεί, καθώς και στον ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει με τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Έλληνας διεθνής αποτελεί χωρίς αμφιβολία ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, με το ενδιαφέρον για τον νεαρό εξτρέμ να είναι τεράστιο από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Ο Τζόλης απασχολεί όλη τη Γηραιά Ήπειρο με τα όσα έχει πετύχει τον τελευταίο χρόνο, με το Transfermarkt να τον χαρακτηρίζει ως τον νέο Νεϊμάρ, ενώ όπως αποκάλυψε και to10.gr άλλαξε και μανατζερική στέγη προκειμένου να προχωρήσει σε μια μεγάλη μεταγραφή. Ο ίδιος ωστόσο στις δηλώσεις του τονίζει μεν ότι κολακεύεται από το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον, αλλά ξεκαθάρισε πως παραμένει προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ και στοχεύει στην κατάκτηση ενός τίτλου με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόλη στη Nova:

Για το πως περιγράφει ο ίδιος τα επιτεύγματά του τη φετινή σεζόν: «Μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά, μπορεί να πάει και καλύτερα. Υπάρχουν παιχνίδια πολλά ακόμα, εγώ θέλω να συνεχίσω όπως μέχρι σήμερα και να έχω υγεία».

Για τις 33 συμμετοχές του σε σύνολο 35 αγώνων και τα 15 γκολ: «Στην αρχή της χρονιάς αυτό δεν το περίμενα με τίποτα. Στόχος μου ήταν να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια με την ομάδα. Τα πήρα σχεδόν όλα, είμαι χαρούμενος, ευχαριστώ τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους. Για τα γκολ θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τις ασίστ».

Για το γεγονός πως πέρυσι την ίδια περίοδο ήταν στην Κ19 και δεν είχε καν αρχίσει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα: «Έχω αλλάξει αρκετά. Έχω δουλέψει πολύ. Είναι δύσκολη η εναλλαγή. Θέλει δουλειά στη δύναμη, τη φυσική κατάσταση. Στο αντρικό πρωτάθλημα όλα είναι πολύ διαφορετικά».

Για τον επόμενο στόχο του: «Να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα και όλα τα άλλα έπονται…».

Για τις «σειρήνες» από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ: «Με τιμά που ασχολούνται τόσο μεγάλες ομάδες με μένα. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Εγώ κοιτάω να βελτιώνομαι και θέλω να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται».

Για την πρώτη εβδομάδα που κύλησε χωρίς διπλούς αγώνες: «Ναι, ήταν ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Παίξαμε πολλά σερί παιχνίδια. Είναι δύσκολο αυτό για έναν ποδοσφαιριστή. Όλοι θα είμαστε καλύτερα και θα το δείξουμε και στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, η αντίπαλη ομάδα παίζει καλή άμυνα. Εμείς πρέπει να σκοράρουμε νωρίς, να ανοίξουμε τους χώρους και να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο».

Για το πως φαντάζεται τον εαυτό του μετά από μερικά χρόνια: «Μακάρι να ήξερα (γέλια). Πάντως περιμένω να είμαι πολύ καλύτερος από ότι τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ