ΑΕΚ : Το ΟΑΚΑ την πληγώνει… (vids)

ΑΕΚ : Το ΟΑΚΑ την πληγώνει… (vids)

Το Ολυμπιακό Στάδιο κάνει μεγάλη... ζημιά στην ΑΕΚ την εφετινή σεζόν, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να κινδυνεύει να χάσει ακόμα και το τρένο της Ευρώπης!

Δεν αποτελεί έκπληξη. Και έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν, δε θα συμβεί για τελευταία φορά. Η ΑΕΚ απώλεσε χθες (20/2) και πάλι υπερπολύτιμους βαθμούς μέσα στην έδρας της. Ο Αστέρας έγινε η 7η ομάδα, που φεύγει με χαμόγελο από την κιτρινόμαυρη έδρα. Με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές της.

Η Ένωση μπορεί να επέστρεψε από την… Κόλαση του 0-2, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στον… Παράδεισο του 3-2. Με την ισοπαλία επί του Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έμπλεξε για τα καλά και κανείς δε μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, για σίγουρη παρουσία της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Τα τεράστια αμυντικά προβλήματα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου, με την ομάδα του Χιμένεθ να… τρέχει και να μη φτάνει.

Το Ολυμπιακό Στάδιο κάνει μεγάλη ζημιά στην ΑΕΚ την εφετινή σεζόν, με την Ένωση να έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες όσον αφορά την εξασφάλιση μιας ευρωπαϊκής θέσης. Άλλωστε, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μάχονται για τρία εισιτήρια, ενώ κανείς δε μπορεί να βγάλει από την εξίσωση και την μαχητική ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Που έφτασε μια… ανάσα από το διπλό.

Η βαθμολογία της Superleague (pic) | to10.gr

17 πόντοι έχουν κάνει… φτερά στο ΟΑΚΑ

Με τον κορωνοϊό να ορίζει τις εξελίξεις και τον κόσμο να απουσιάζει από τις εξέδρες, η έδρα πλέον δεν παίζει και τόσο μεγάλη σημασία. Ωστόσο, στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος αδυνατεί να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα περισσότερα ματς στο Μαρούσι είναι αίμα και άμμος, με την ΑΕΚ να έχει μαζέψει μόλις 19 βαθμούς σε 12 εντός έδρας αναμετρήσεις! Πράγμα, που τη φέρνει στην 6η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Άρη.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες στο εφετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Γιαννίκη, τους «κίτρινους» και το «τριφύλλι» να έχουν δραπετεύσει με το διπλό από το Μαρούσι. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας και Βόλος πήραν εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Δικέφαλο.

Η ΑΕΚ έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει δεχθεί 15 τέρματα στην έδρα της, ενώ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η εικόνα της στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο, η Ένωση είναι πρώτη στη σχετική λίστα με τη συγκομιδή βαθμών! Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος σε 11 εκτός έδρας αγώνες έχει μαζέψει 25 πόντους, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο -1 και τον Άρη στο -2.

Παρόλα αυτά, τα εντός έδρας ματς… τρενάρουν την ΑΕΚ, με το ΟΑΚΑ να πληγώνει ανεπανόρθωτα την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Η έδρα παίζει το δικό της, σημαντικό ρόλο για κάθε ομάδα, με την Ένωση έτσι και αλλιώς, να βρίσκεται μακριά από το… σπίτι της εδώ και 18 χρόνια.

ΑΕΚ : Όταν ξεκινάς από… 0-2 (vids) | to10.gr
Το ΟΑΚΑ αποτελεί την… αχίλλειο πτέρνα των «κιτρινόμαυρων», που σχεδόν κάθε αγωνιστική, είναι θεατές στο ίδιο έργο. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει μεγάλο θέμα στην έδρα της και δεν αποκλείεται, το πρόβλημα να γίνει μεγαλύτερο, με την Ένωση να μην έχει εξασφαλισμένη θέση στην Ευρώπη. Τα αμυντικά κενά ταλανίζουν τον Δικέφαλο, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να έχει να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ