ΑΕΚ : Μαγνητική για Ολιβέιρα, ανεβάζει ρυθμούς ο Σάκχοφ

ΑΕΚ : Μαγνητική για Ολιβέιρα, ανεβάζει ρυθμούς ο Σάκχοφ

Σε μαγνητική θα υποβληθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στους κοιλιακούς κόντρα στον Αστέρα. Ανεβάζει «στροφές» ο Σάκχοφ ο οποίος αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ… Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Αρκάδες, ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Έτσι ο Πορτογάλος θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Από την άλλη, ο Γεβχέν Σάκχοφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ατομικό ακολούθησαν και οι Κώστας Γαλανόπουλους και Θεοδόσης Μαχαίρας, με τον 20χρονο επιθετικό να ετοιμάζεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την Τρίτη.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης έκαναν θεραπεία. Οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο η ομάδα έχει ρεπό. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ