ΑΕΚ : Περιμένει Ολιβέιρα ο Χιμένεθ, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

ΑΕΚ : Περιμένει Ολιβέιρα ο Χιμένεθ, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να είναι έτοιμος με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχώρησε το περασμένο Σάββατο με πρόβλημα τραυματισμού από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» σχετικά με την κατάσταση του Πορτογάλου επιθετικού.

Ο σέντερ φορ της Ένωσης είχε κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, όμως το θετικό είναι πως οι ενοχλήσεις αυτές είναι σε διαφορετικό σημείο από εκείνο που είχε πρόβλημα την περσινή σεζόν.

Όσον αφορά την κατάσταση του λοιπόν από τη Δευτέρα αισθάνεται καλύτερα, αφού έχει υποχωρήσει ο πόνος, ενώ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, με τους γιατρούς της ομάδας ωστόσο να είναι αισιόδοξοι.

Ο Χιμένεθ από την πλευρά του περιμένει να δει αν θα τον έχει στη διάθεση του, κάτι που θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με τον Πορτογάλο πάντως να κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ