Ρόουζ : «Στόχος μας η δεύτερη θέση»

Ρόουζ : «Στόχος μας η δεύτερη θέση»

Ο Γάλλος αμυντικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της πολύ καλής πορείας του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Γάλλος αμυντικός αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην NOVA στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ τόνισε οτι στόχος του Άρη είναι η δεύτερη θέση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Κάναμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική και πήραμε καλό αποτέλεσμα, που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Πλέον, είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που όπως κάθε ένα από δω και πέρα το βλέπουμε σαν τελικό. Θέλουμε νίκη σε αυτό το ματς, όπως και στα άλλα που απομένουν, γιατί είμαστε πολλές ομάδες κοντά στη βαθμολογία και τελικά θέλουμε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση, που είναι ο στόχος μας».

Για το πώς πρέπει να παρουσιαστεί ο Άρης: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Μας βοήθησε η δουλειά που κάναμε αυτή την εβδομάδα, γιατί είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε καλύτερα σε θέματα τακτικής. Ξέρουμε την αντίπαλη ομάδα, όπως ξέρουμε και τον προπονητή της. Αν παίξουμε όπως μπορούμε όλα θα πάνε καλά για μας».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο η εντός έδρας νίκη: «Πραγμστικά, είναι έξτρα κίνητρο για εμάς. Εκτός έδρας πάμε καλύτερα, γιατί στην έδρα μας οι αντίπαλοι κλείνονται. Πρέπει, όμως, να βρούμε τις λύσεις και να νικήσουμε τον Ατρόμητο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ