Άρης : Νοκ-άουτ ο Γκαρσία με Ατρόμητο

Άρης : Νοκ-άουτ ο Γκαρσία με Ατρόμητο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο τραυματισμός του Ματέο Γκαρσία είναι το προβλήμα της τελευταίας στιγμής για τον Άκη Μάντζιο, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο και τέθηκε νοκ αουτ. Ακόμα, εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, έμεινε και ο Χαβιέ Ματίγια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (28/02) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Mateo Garcia (πρόβλημα της τελευταίας στιγμής), ο οποίος υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο και προληπτικά ο Javier Matilla, καθώς προέρχεται από τραυματισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ