Άγρια επίθεση στα social media του ΠΑΟΚ και στα ΜΜΕ που χρηματοδοτεί

Άγρια επίθεση στα social media του ΠΑΟΚ και στα ΜΜΕ που χρηματοδοτεί

Πόλεμος στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Έξαλλος ο κόσμος της ομάδας που «δέρνει» τη διοίκηση και τα φιλικά προς εκείνη ΜΜΕ στα social media.

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης προκάλεσε πόλεμο στον ΠΑΟΚ με τον κόσμο της ομάδας να είναι στα… κάγκελα και να τα βάζει με όλους. Οι νίκες με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας και κάποιες… Κ19 φαίνεται πως δεν είχαν παραμυθιάσει τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» για τους οποίους το αποτέλεσμα με τους Αρκάδες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Και η μπάλα τους πήρε όλους. Από τη διοίκηση και τον προπονητή μέχρι τα φιλικά προς τον Δικέφαλο ΜΜΕ για τα οποία μάλιστα οι χαρακτηρισμοί είναι ιδιαιτέρως καυστικοί.

«Βάλτε μας μόνο με Λαμία ρε τι πράγματα είναι αυτά» ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως τι συμβαίνει και δεν παραμυθιάζεται. «Δεν μου λέτε ρε Ιβανολάγνοι, με Γούμενο και Παγώνη τι θέση ήμασταν; 3οι, 4οι και 5οι δεν ήμασταν;» αναφέρει ένα άλλο σχόλιο ενώ από το στόχαστρο δεν ξεφεύγει ούτε ο Πάμπλο Γκαρσία τον οποίο μεταξύ άλλων τον χαρακτηρίζουν άσχετο.

Το ξέσπασμα κατά των φιλικών ΜΜΕ και δημοσιογράφων όμως, είναι αυτό που ξεχωρίζει. «Ξεφτιλισμένα όρθια γελάδια της δημοσιογραφίας, κόλκες, τζαντζαράδες και λοιποί, μαζί με τις οπαδικές σελίδες της πλάκας που αναδημοσιεύουν ότι λέει το ξεφτιλισμένο sdna του Παπαθεοδώρου, να γνωρίζετε ότι ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι βαζελάκια, να τρώει κουτόχορτο» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας οργισμένος οπαδός του ΠΑΟΚ στο facebook της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ