Γκαρσία : «Να βάλουμε τις βάσεις για μία καλή ομάδα»

Γκαρσία : «Να βάλουμε τις βάσεις για μία καλή ομάδα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραδέχτηκε εμμέσως ότι ο φετινός ΠΑΟΚ δεν έχει ποιότητα...

Να δημιουργήσει αναχώματα στην αδυναμία του να βελτιώσει τον ΠΑΟΚ επιχειρεί ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός προπονητής υποστήριξε ότι αποσκοπεί στο να βάλει τις βάσεις για καλή και ανταγωνιστική ομάδα, κάτι που προφανώς δεν έχει συμβεί φέτος…

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στη NOVΑ:

Για το που αποδίδει το αποτέλεσμα της Τρίπολης: «Η αλήθεια είναι πως παρόλο που είχαμε ευκαιρίες για γκολ, μας έλειψαν οι κινήσεις στον χώρο κι αυτό γιατί παρόλο που είχαμε την κατοχή δεν κάναμε κινήσεις για να δημιουργήσουμε ανοργανωσιά στην αντίπαλη άμυνα.

Και ο αντίπαλος δούλεψε πολύ, ήταν καλός στις δεύτερες μπάλες, το δουλέψαμε πολύ και εμείς αυτό, αλλά δυσκολευτήκαμε σήμερα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Θα βελτιώσουμε όσα δεν πήγαν καλά σήμερα και θα συνεχίσουμε, αυτός είναι ο δρόμος».

Για το κατά πόσο έλειψαν οι Τζόλης και Ζίβκοβιτς που δεν ξεκίνησαν στον αγώνα: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα τα μικροπροβλήματα, οι ατυχίες, είχαμε παίκτες που ήταν διαθέσιμοι για το παιχνίδι. Αυτοί που παίζουν πάντα πρέπει να αρπάζουν την ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν. Όλοι πήραν ευκαιρίες και πρέπει να βελτιωθούμε σε όσα κομμάτια του παιχνιδιού μας πρέπει να βελτιωθούμε».

Για την ήττα: «Εμείς θέλουμε να παίζει η ομάδα καλά. Και αν το κάνουμε θα έρθουν οι νίκες. Πρέπει να βρούμε την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και με τον τρόπο αυτό να αποβάλλουμε την νευρικότητα που έχουμε σε κάποιες περιόδους του αγώνα και να βάλουμε τις βάσεις για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα.

Να μην κοιτάμε μόνο το σήμερα. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια βάση για να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ