Λόπες : «Είναι απογοητευμένος ο κόσμος – Σοβαροί και συγκεντρωμένοι στη Λεωφόρο»

Λόπες : «Είναι απογοητευμένος ο κόσμος – Σοβαροί και συγκεντρωμένοι στη Λεωφόρο»

Ο μπακ της ΑΕΚ μίλησε για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Έλντερ Λόπες.

Ο Πορτογάλος μπακ στάθηκε στην απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, ενώ επεσήμανε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη για να φύγει με το τρίποντο από τη Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόπες στην κάμερα της NOVA:

Για το πόσο σημαντική ήταν η δουλειά που έγινε μέσα στην εβδομάδα στα Σπάτα και τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να φύγει νικήτρια  απο τη Λεωφόρο:

«Ήταν μια εβδομάδα την οποία χρειαζόμασταν μετά από πολύ καιρό γιατί αν τη συγκρίνουμε με το τελευταίο διάστημα δεν μεσολαβούσε κάποιο ματς. Το προηγούμενο διάστημα αυτό που κάναμε ήταν να παίζουμε και να κάνουμε αποκατάσταση. Μπορέσαμε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλαμε να βελτιωθούμε. Νομίζω πως ήταν μια πολύ παραγωγική εβδομάδα για εμάς».

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως: «Κάθε παίκτης σκέφτεται πως έχει ένα έξτρα κίνητρο γιατί ένα ντέρμπι πάντα θέλεις να το κερδίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Εκτός από τους τρεις βαθμούς είναι πολύ σημαντικό και το γόητρο», ενώ μιλώντας για τον κόσμο της ΑΕΚ και τη νίκη που περιμένει σε ένα ντέρμπι τόνισε:

«Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, το ίδιο νιώθω και εγώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ