Παναθηναϊκός : Παίζει ο Σανκαρέ, προλαβαίνει ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός : Παίζει ο Σανκαρέ, προλαβαίνει ο Σένκεφελντ

Ο Γιουνούς Σανκαρέ και ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκαν τη Δευτέρα και την Τρίτη θα οριστικοποιηθεί η συμμετοχή τους στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θετικές ειδήσεις έμαθε τη Δευτέρα ο Λάζλο Μπόλονι… Ο Ρουμάνος προπονητής είδε τους Σανκαρέ και Σένκεφελντ να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.

Επειδή η ένταση μετά τα παιχνίδια είναι πιο χαμηλή, εφόσον ο Σανκαρέ και ο Σένκεφελντ προπονηθούν χωρίς πρόβλημα και την Τρίτη, τότε θα οριστικοποιηθεί η συμμετοχής τους στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, ο Σανκαρέ θα αγωνιστεί σίγουρα την Τετάρτη, ενώ για τον Σένκεφελντ εκφράζονται μερικές επιφυλάξεις.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ με εκείνους που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς της Κυριακής να κάνουν αποθεραπεία και το πρόγραμμα των υπολοίπων να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ