Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τον έβγαλε στη σέντρα τον Μανούχο ο Κλάτενμπεργκ, θα τον βγάλει και στη... σύνταξη όπως πρέπει;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός : Οι τάσεις στα αποδυτήρια για τον Μπόλονι

Το πρόβλημα που υπάρχει στις σχέσεις των παικτών του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι, φαίνεται πιο έντονα από ποτέ μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός : Οι τάσεις στα αποδυτήρια για τον Μπόλονι | to10.gr

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα ανέδειξε ξανά το πρόβλημα στα αποδυτήρια. Τις κακές σχέσεις μεταξύ παικτών και του Λάζλο Μπόλονι, αλλά τις διαφορές ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, κυρίως λόγω της διαφοράς αντίληψης. Προβλήματα που είχαν καλυφθεί αλλά δεν είχαν επιλυθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταρχάς, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν γκρουπ… μπετόν αρμέ στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ακόμα και όσοι καταλογίζουν άσχημη συμπεριφορά και έχουν παράπονα από τον Λάζλο Μπόλονι, δεν ταυτίζονται απαραίτητα στα υπόλοιπα. Ο συνεκτικός κρίνος είναι ότι θεωρούν πως ο Μπόλονι με τον τρόπο που χειρίζεται την ομάδα, αδυνατεί να τη βοηθήσει.

Αντίστοιχα, ούτε υπάρχει ένα σύνολο παικτών που υπερασπίζεται με εμφανή διάθεση τον Ρουμάνο. Οι Γαλλομαθείς ή οι νεαροί που έπαιξαν πιο πολύ με τον Μπόλονι σίγουρα δεν διάκεινται εχθρικά απέναντι στον προπονητή τους. Αλλά δεν είναι εκείνοι που έχουν ερείσματα στο ρόστερ.

Επιπροσθέτως, οι σχέσεις στο εσωτερικό της ομάδας είναι σε γενικό βαθμό κανονικές. Έχουν συμβεί εντάσεις, μικροεπεισόδια, λογομαχίες αλλά όλα στο μέτρο του αποδεκτού για ένα ποδοσφαιρικό τμήμα, στο οποίο συνυπάρχουν καθημερινά περισσότεροι από 30 άνδρες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν τρεις τάσεις στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Τα κριτήρια… ένταξης δεν είναι αυστηρά και ουσιαστικά δεν υφίσταται κοινός τρόπος έκφρασης.

Η μία τάση είναι εκείνων οι οποίοι αμφισβητούν τον Λάζλο Μπόλονι και τις μεθόδους του. Αυτή συγκεντρώνει την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών και κυρίως, αυτών οι οποίοι έχουν επιρροή στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Αυτοί θεωρούν πως με τον Ρουμάνο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προχωρήσει και έχουν εκφράσει μέσω διοικητικών οδών την άποψη τους στη διοίκηση.

Στον αντίποδα κινούνται παίκτες οι οποίοι πήραν χρόνο από τον Μπόλονι ή λόγω γλώσσας και κουλτούρας, βρίσκονται κοντά στον Ρουμάνο προπονητή. Αυτοί εκτιμούν ότι ο Μπόλονι δουλεύει σωστά και σε υψηλά στάνταρ και η ένταση στην προπόνηση ξεβολεύει κάποιους συμπαίκτες τους που είχαν συνηθίσει σε πιο χαλαρές καταστάσεις.

Τέλος, στο ρόστερ υπάρχουν και μεμονωμένες περιπτώσεις, οι οποίοι αδιαφορούν ως ένα βαθμό για τις εξελίξεις και ασχολούνται μόνο με τις υποχρεώσεις τους. Αυτά τα πρόσωπα τι συμβαίνει στο Κορωπί, αλλά λόγω χαρακτήρα ή φιλοσοφίας, δεν νοιάζονται για να πάρουν μέρος στις διεργασίες.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από