Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Τομάσεβιτς, Μανούσος, Νάτσος, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλομον και Εντομβόνγι.
Ο Κιβρακίδης συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις της βδομάδας αλλά η έλλειψη ρυθμού ανάγκασε το τεχνικό τιμ να τον αφήσει εκτός αποστολής, ενώ και ο Γιαννιώτης κρίθηκε ανέτοιμος. Οι υπόλοιποι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.
Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο, ενώ όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί.
Latest News
Αιχμές Μουρίνιο για Σόλσκιερ : «Ευτυχώς που ο Σον δεν τον έχει πατέρα» (vid)
Άρης : Ξεκαθαρίζει για Γκάμα
Απίστευτες αποκαλύψεις : Ο Ωνάσης είχε ναρκώσει τη Μαρία Κάλλας για σεξουαλικούς λόγους!
Snik για την Ηλιάνα : «Μην μου σπάτε τα αρχ#%$α» (pic)
ΑΕΚ : Δέκα χρόνια από το τελευταίο 0-3 σε ημίχρονο (vids)
Ποιος Έλληνας ηθοποιός έκανε 17 αρραβώνες αλλά ούτε ένας δεν κατέληξε σε γάμο
«Καθάρισε» τους Μάβερικς ο ΝτεΡόζαν, νίκες για Νικς και Χιτ (vids)
Ο Χασάν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του


