Χιμένεθ σε παίκτες : «Έρχονται ματς που πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Χιμένεθ σε παίκτες : «Έρχονται ματς που πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του την επομένη της ήττας από τον Βόλο και αφού τα «έψαλλε» για την εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια κάκιστη εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και λίγο έλειψε να μείνει εκτός διοργάνωσης, με την ομάδα της Μαγνησίας να φτάνει μια ανάσα από την πρόκριση.

Η Ένωση μπορεί να πήρε με τα χίλια ζόρια την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όμως το κλίμα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια ήταν πολύ βαρύ την επόμενη μέρα, τόσο λόγο της ήττας αλλά κυρίως λόγο της εμφάνισης, με την εικόνα να θυμίζει περισσότερο ότι αποκλείστηκε η ομάδα παρά ότι προκρίθηκε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ το αντιλήφθηκε αυτό και αφού τα «έψαλλε» για την εμφάνιση, επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, δίνοντας το σύνθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με την ΑΕΚ να στοχεύει στην κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έρχονται ματς που πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδαλουσιανός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ