Άρης : Νοκ αουτ Ματίγια και Γκαρσία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης : Νοκ αουτ Ματίγια και Γκαρσία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Ισπανό μέσο και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό η αποστολή των κιτρινόμαυρων για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στην Τούμπα.

Οι Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία δεν κατάφεραν, όπως ήταν αναμενόμενο, να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και τέθηκαν νοκ άουτ για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή του Άρη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι (07/03) στο γήπεδο της Τούμπας (19:30), αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ