Σνάουτσνερ : «Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Άρη και θέλουμε να το κάνουμε»

Σνάουτσνερ : «Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Άρη και θέλουμε να το κάνουμε»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για το ντέρμπι με τον Άρη και τους στόχους της ομάδας του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη και στάθηκε στην ανάγκη του ΠΑΟΚ για νίκη.

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα είναι έτοιμη για το αυριανό παιχνίδι. Δεν έχουμε κάποιο θέμα κούρασης, όλοι είναι διαθέσιμοι για να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε πολλές επιλογές για να διαλέξουμε το ποιος θα παίξει αύριο».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ: «Δουλεύουμε για αυτό, βλέπουμε τα παιχνίδια και κάνουμε ανάλυση. Και εμείς θέλουμε να έχουμε μια σταθερότητα. Παίζουμε καλά σε πέντε- έξι παιχνίδια και είμαστε ευχαριστημένοι, και μετά έρχεται ένα παιχνίδι που κάτι δεν πάει καλά, χαλάει. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, αυτή είναι η λέξη κλειδί. Από δω και πέρα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και όλα είναι σημαντικά. Νομίζω ότι δεν θα έχουμε θέμα συγκέντρωσης και θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο το ποιος θα είναι καλύτερος».

Για τον Άρη: «Έχουμε ένα τοπικό ντέρμπι αύριο. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στην έδρα τους δεν ήμασταν χειρότεροι. Ο τρόπος που χάσαμε ήταν άδικος για εμάς. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Άρη και θέλουμε να το κάνουμε αύριο».

Για το τι θα κρίνει τον αγώνα: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση. Ποιότητα έχουμε, όπως και πάθος που θα είναι πολύ σημαντικό. Και ο Άρης έχει στόχο, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Να πάρουμε ρεβάνς, το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού μας πονάει ακόμα και στην Τούμπα πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον πιο σημαντικό παράγοντα και τον Βιεϊρίνια: «Νομίζω ότι το τακτικό κομμάτι θα το κρίνει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουμε τι παιχνίδι μας περιμένει αύριο και θέλουμε όλοι να κερδίσουμε.

Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ σημαντικός και στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον ρόλο του στα αποδυτήρια. Είναι αρχηγός, μιλάει σε όλους, παίκτες και προπονητές. Είναι πάρα πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΟΚ και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε για ακόμα έναν χρόνο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ