Δεληζήσης : «Αν περνούσαμε τον Ολυμπιακό θα παίρναμε το κύπελλο»

Δεληζήσης : «Αν περνούσαμε τον Ολυμπιακό θα παίρναμε το κύπελλο»

Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε στον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης αλλά και στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Άρη δεν κατάφεραν να κοιμηθούν μετά τον αποκλεισμό τους από την συνέχεια του κυπέλλου. Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του στη NOVA ο Γιώργος Δεληζήσης, που εξέφρασε την βεβαιότητα του οτι αν η ομάδα του είχε προκριθεί, θα κατακτούσε το τρόπαιο. Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε και στο σημερινό εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ. Ήταν ενας σοκαριστικός αποκλεισμός. Περιμέναμε όπως πήγε το παιχνίδι να περάσουμε. Ήμασταν διαβασμένοι. Δεν απειληθηκαμε σχεδόν καθόλου από τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που κάνει πολλές φάσεις. Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Από ένας λάθος του Κουέστα, σε μια ανύποπτη φάση δεχτήκαμε ένα γκολ. Λέγαμε πως τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς ακόμα έχουμε να δούμε πολλά. Στηρίζουμε τον Χουλιάν, έχει προσφέρει πολλά και εγώ σαν αρχηγός και όλη η ομάδα είμαστε στο πλευρό του».

Για την ψυχολογική κατάσταση του Κουέστα: «Δεν χωράνε λόγια, το παιδί είναι ψυχολογικά χάλια, είναι πολύ στεναχωρημένος. Ένα τραγικό λάθος που γίνεται μια φορά στα 50 χρόνια. Πρέπει να συνεχίσει, οι μεγάλοι παίκτες τα αφήνουν πίσω, είμαστε δίπλα του το λέω ξανά. Πρέπει να ζητήσουμε και ένα συγγνώμη από τον κόσμο μας. Πίστευε πολύ σε εμάς και ακόμα μας πιστεύει. Θεωρώ αν περνούσαμε από τον Ολυμπιακό θα παίρναμε το κύπελλο. Δεν είχαμε να φοβηθούμε κανέναν. Είναι κρίμα».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι θετικό που παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, έναν μεγάλο ανταγωνιστή μας. Είναι ένα ντέρμπι που το περιμένει όλη η πόλη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:«Θα πάει στη δύναμη, το πάθος και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του: «Δεν υπάρχει κούραση. Μόνο το ψυχολογικό είναι αυτό που πρέπει να ξεπεράσουμε. Καμία κούραση. Θέλει ψυχή, καρδιά και πάμε να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ