Άρης : Έξαλλοι οι παίκτες στα αποδυτήρια

Άρης : Έξαλλοι οι παίκτες στα αποδυτήρια

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων δεν μπορούσαν να πιστέψουν το πώς έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι αλλά και το πέναλτι που υπέδειξε σε βάρος τους ο Πολωνός διαιτητής.

Ο Άρης δεν κατάφερε παρά την εξαιρετική του εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να φύγει με νίκη από την Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων τόσο στα αποδυτήρια, όσο και κατά την αποχώρηση της αποστολής, δεν μπορούσαν να… χωνέψουν πως έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι.

Πώς δεν κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν σε απόλυτο βαθμό. Οι παίκτες ήταν έξαλλοι με την απόφαση του Πολωνού διαιτητή να δώσει πέναλτι στις καθυστερήσεις, σε μια πεντακάθαρη φάση.

Ο Μπουσέ επαναλάμβανε συνεχώς, τόσο στους συμπαίκτες του, όσο και στα μέλη του τεχνικού τιμ, ότι έδιωξε καθαρά την μπάλα. Όταν, μάλιστα, είδαν σε βίντεο τη φάση, εκνευρίστηκαν ακόμα περισσότερο με την ακατανόητη απόφαση του ρέφερι.

Οι παίκτες του Άρη, βέβαια, εξέφρασαν και την αισιοδοξία τους για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Η δεύτερη θέση, άλλωστε, είναι στα χέρια τους και πλέον θέλουν να κερδίσουν το τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να μπουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ