Πασχαλάκης : Ο εφιάλτης του σε… κενή εστία (vid)

Πασχαλάκης : Ο εφιάλτης του σε… κενή εστία (vid)

Δεν τον σηκώνει το κλίμα στην Τούμπα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, με τον Πασχαλάκη να θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Η ανάρτηση που τον είχε βάλει στο στόχαστρο των οπαδών του Δικεφάλου το καλοκαίρι και οι επιθέσεις που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Αρη.

Είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών.

Όχι, για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ στα επίσημα της Τούμπας στο ντέρμπι με τον Αρη (2-2).

Ο διεθνής τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού βρισκόταν στα επίσημα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου, που ήταν στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Αρη. Όπως γίνεται σε όλα τα παιχνίδια στην εποχή του κορωνοϊού. Σε μια ανύποπτη φάση ο Πασχαλάκης είδε δεκάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν εισβάλλει στο γήπεδο και να του επιτίθονται.

Σκηνές απείρου κάλλους, με τον πορτιέρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης να δέχεται επίθεση από οπαδούς της ομάδας του. Είναι γνωστό ότι η σχέση του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν ήταν καλή τους τελευταίους μήνες, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτό που έγινε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Αρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πασχαλάκης το περασμένο καλοκαίρι είχε τοποθετηθεί δημόσια υπέρ του Βιεϊρίνια. Μάλιστα στο μήνυμά του στο instagram είχε γράψει ότι «δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον Βιεϊρίνια». «Αρχηγός μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς εσένα τα υπόλοιπα μ@λ@κιες. Κανένα σχόλιο, μιλάνε οι αριθμοί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο 31χρονος. Σε μια εποχή που ο Πορτογάλος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις και δεν είχε υπογράψει ακόμα, ο Πασχαλάκης βγήκε δημόσια και ζήτησε την παραμονή του.

Ένα μήνυμα που έφερε πολλές αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με τη «Θύρα 4» μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση του Πασχαλάκη, να απαντάει στον διεθνή τερματοφύλακα. «Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα και ενημερώνουμε τους πάντες, όπως αθλητές που σχολιάζουν στη μάστιγα της εποχής, τα social media, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα υπάρχει και χωρίς τον Πασχαλάκη, και χωρίς τον Βιεϊρίνια, όπως συνέχισε να υπάρχει μετά από τόσες και τόσες φυγές, τρυπήματα, περήφανες πωλήσεις και πουλήματα».

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής υπήρξε ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα των οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη, με τον 31χρονο να δέχεται επίθεση μέσα στο γήπεδο της ίδιας του της ομάδας. Σκηνές πρωτόγνωρες. Σκηνές ντροπής. Σκηνές βέβαια που… δεν είδε κανείς υπεύθυνος.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τον Ελληνα τερματοφύλακα ουσιαστικά να… φυγαδεύεται από τους συμπαίκτες του. Σε έναν αγώνα που ήταν κεκλεισμένων των θυρών και ισχύουν περιορισμοί (θα έπρεπε, αλλά δεν…), ο Πασχαλάκης δέχθηκε επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα επιτέθηκαν εκ νέου στον 31χρονο τερματοφύλακα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο διεθνής κίπερ είχε και δεύτερο επεισόδιο με οπαδούς του Δικεφάλου.

Ξεκάθαρα μηνύματα από τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ ότι δεν τον θέλουν στην ομάδα τους. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Πασχαλάκη, με τον ίδιο να επιθυμεί επίσης την αποχώρησή του από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, μετά τα όσα έχουν συμβεί. Δεν τον σηκώνει το κλίμα στην Τούμπα.

Οσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή τον έφεραν στα όριά του. Η απόφαση του Γκαρσία να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και να πάρει μαζί του ως εναλλακτική επιλογή, σε περίπτωση που συμβεί κάτι με τον Ζίβκοβιτς, τον νεαρό Ταλιχμανίδη, περιγράφει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ.

Ο Πασχαλάκης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον αγώνα του Κυπέλλου (3/3) με τη Λαμία στην πόλη της Φθιώτιδας. Σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα είχε να αγωνιστεί από τις 13/1 και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1). Φέτος, έχει μόλις 12 συμμετοχές και όπως δείχνουν τα πράγματα σε αυτές θα μείνει. Είναι εξαιρετικά απίθανο να αγωνιστεί ξανά με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι το συμβόλαιο του Πασχαλάκη με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Το περασμένο ο Δικέφαλος περίμενε πρόταση από το εξωτερικό για να τον παραχωρήσει, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Ο διεθνής τερματοφύλακας έμεινε στην Τούμπα. Τώρα, τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά. Αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές. Η αποχώρση είναι δεδομένη.

Αυτό που έχει επίσης σημασία να καταγράψουμε είναι η στάση των υπόλοιπων παικτών του ΠΑΟΚ σε όσα έχουν συμβεί με τον Πασχαλάκη. Οι συμπαίκτες του Ελληνα τερματοφύλακα τον στήριξαν. Εμπρακτα. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όπως διαβάσατε πριν από λίγες ημέρες, ήταν έξαλλοι με όσα είχαν συμβεί στον 31χρονο και ζήτησαν τον λόγο από τον Ρέμπε. Ο Γερμανός όμως είχε πιει το… αμίλητο νερό.

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι εκτός ελέγχου, με τον Πασχαλάκη ουσιαστικά εκτός ομάδας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ