Γιαννίκης : «Πήραμε μια μεγάλη νίκη»

Γιαννίκης : «Πήραμε μια μεγάλη νίκη»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μετά την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0) εμφανίστηκε φανερά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Μετά την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Αργύρης Γιαννίκης εμφανίστηκε φανερά ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Αρκάδες και μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πήρε ένα ακόμη «τρίποντο», βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί 10 αγώνων της ομάδας του Ράσταβατς.

Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΣ ήταν πολύ ικανοποιημένος μετά τη λήξη του αγώνα και χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη επί του Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ακόμα είναι νωρίς να ονειρευτούμε, πρώτα θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύσκολη έδρα και ποιοτική ομάδα που είχε ένα μεγάλο αήττητο σερί. Είναι μεγάλη νίκη για μας σήμερα.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλά διαστήματα, αλλά σταθήκαμε. Σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιη η νίκη μας. Δεν δώσαμε εντολή οπισθοχώρησης στο δεύτερο μέρος. Εμείς κοιτάμε πάντα να πρεσάρουμε ψηλά και αργότερα που αλλάξαμε το σύστημα θέλαμε να πρεσάρουμε, αλλά και ο αντίπαλος έχει ποιότητα δεν είναι όλα εύκολο να προγραμματιστούν στο ποδόσφαιρο.

Ο Κρίζμαν έχει κάποια μυϊκά θέματα, τον αφήσαμε έξω για να κάνει τη θεραπεία του και να τον έχουμε στα πλέι άουτ όσο πιο υγιή γίνεται. Είναι σημαντικός παίκτης για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ