ΑΕΚ : «Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Τάνκοβιτς

ΑΕΚ : «Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Τάνκοβιτς

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, όπως βγήκε από το πρόγραμμα και πλέον η Ένωση στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον Δικέφαλο του βορρά, όπου θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι και περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια τον Σουηδό εξτρέμ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση, όμως την προηγούμενη εβδομάδα η κατάστασή του πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Ο εξτρέμ της Ένωσης θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος για το ματς του σαββατοκύριακου, αν και ο Χιμένεθ μοιάζει δύσκολο να ρισκάρει και να του δώσει φανέλα βασικού, παρότι οι επιλογές του δεν είναι πολλές.

Τέλος, ο Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε στον αγώνα με τον Βόλο, ενώ έτοιμος θα είναι και ο Μιχάλης Μπακάκης που προφυλάχθηκε από την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ