Βράνιες : Γιατί ο τρελός… απασφάλισε

Βράνιες : Γιατί ο τρελός… απασφάλισε

«Θα ήθελα να ζητήσω από τους οπαδούς της ΑΕΚ να μην μου στέλνουν άλλα μηνύματα για να επιστρέψω, γιατί δεν θα ξανασυμβεί ποτέ». Με αυτό το μήνυμα ο Όγκνιεν Βράνιες (φαίνεται πως) έκλεισε οριστικά την πόρτα στην Ένωση. Πως φτάσαμε όμως από τις... αγάπες σε αυτό το σημείο;

Από τη μέρα που έφυγε για πρώτη φορά ο Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ δύσκολα να βρεις μεταγραφική περίοδο που το όνομα του Βόσνιου δεν «έπαιξε» για επιστροφή στην Ένωση. Εξάλλου και το καλοκαίρι του 2018 όταν πωλήθηκε στην Άντερλεχτ αλλά και πέρσι που έληξε ο δανεισμός του, άφησε μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ ήταν άλλωστε η ομάδα που του έσωσε την καριέρα και τον έβγαλε από την αφάνεια αφού μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 ήταν ένας γυρολόγος που δεν μπορούσε να στεριώσει πουθενά. Ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με την Ένωση, τον κόσμο και τους ανθρώπους της, με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον οποίο δεν έχει διστάσει να χαρακτηρίσει ακόμη και πατέρα του.

Τι άλλαξε όμως και από τις… αγάπες του παρελθόντος, για χάρη των οποίων του συγχωρέθηκαν ακόμη και χοντρά παραπτώματα, φτάσαμε στο σημείο να ξεκόβει οριστικά πλέον ο Βόσνιος οποιοδήποτε θέμα επιστροφής του στην ομάδα; Όχι μόνο για τώρα αλλά και το μέλλον, όπως ανέφερε με σχόλιό του στο instagram.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αυθόρμητος, ευέξαπτος και κουβαλάει μπόλικη τρέλα, αλλά τί τον οδήγησε σε αυτό το ξέσπασμα; Η αλήθεια είναι πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βράνιες πήρε θέση δημόσια για την ΑΕΚ. Το έχει κάνει πολλές φορές, απλά τώρα για πρώτη φορά ήταν τόσο απόλυτος.

Στα τέλη του 2020 με τη μεταγραφολογία να φουντώνει και το όνομά του να «παίζει» ξανά στο ρεπορτάζ, ο ίδιος απαντώντας σε ερωτήσεις οπαδών της ΑΕΚ ανέφερε ότι δεν θα γυρίσει στην Ένωση και «ρωτήστε την ομάδα γιατί». Έναν μήνα περίπου αργότερα κι αφού έχει υπογράψει στη Σαρλερουά για έξι μήνες, χωρίς να κατονομάσει, αναφέρεται σε έναν PUSTI που δεν τον ήθελε στην ομάδα. Και χθες με νέα ανάρτηση το ξέκοψε τελείως βγάζοντας μια πικρία αφού τόνισε πως θα γυρίσει μόνο ως οπαδός στην κερκίδα.

Ο Βράνιες εισπράττει 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Άντερλεχτ και αυτά τα λεφτά δεν είναι διατεθειμένος να τα χαρίσει. Το δήλωσε κι ο ίδιος εξάλλου. «Ακόμα κι αν η Αντερλεχτ με ρίξει στην… Κ12, θα μείνω». Γι’ αυτό κι έφυγε άρον άρον το καλοκαίρι μέσα στα πλέι οφ για να γυρίσει στο Βέλγιο. Ήλπιζε όμως πως τον Γενάρη η ΑΕΚ θα έκανε την κίνηση να τον φέρει ξανά ως δανεικό πληρώνοντας ίσως από μισό το συμβόλαιό του με τους Βέλγους.

Είχε και κάποιες επαφές με ανθρώπους της ΑΕΚ που τον διαβεβαίωναν ότι θα γίνει κίνηση, ψήθηκε, αλλά τελικά έμεινε στα κρύα του λουτρού. Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, είδε και την ίδια την ΑΕΚ να παραδέχεται δημόσια ότι έδινε ένα εκατ. ευρώ στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για να τον φέρει ξανά πίσω. Ε, δεν θα ήταν παράλογο να σκέφτηκε, γιατί σε εκείνον και όχι σε μένα; Ίσως αυτή να είναι και η εξήγηση γιατί… γύρισε το μυαλό του Βόσνιου και (δηλώνει ότι) ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ