Κούτσιας: Τον θέλουν Γιουβέντους-Άγιαξ, τον έχει… θαμμένο ο ΠΑΟΚ

Κούτσιας: Τον θέλουν Γιουβέντους-Άγιαξ, τον έχει… θαμμένο ο ΠΑΟΚ

Μόλις δύο συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Κι αυτές; Επί Αμπέλ Φερέιρα. Κι όμως, το όνομα του Κούτσια μπορεί να μη λέει κάτι στον ΠΑΟΚ, αλλά λέει σε Γιουβέντους και Άγιαξ.

Είναι μια ιστορία που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Ακούστηκε το όνομά του για την Ίντερ. Έπαιξε στα ρεπορτάζ για ευρωπαϊκές ομάδες. Μιλούσαν όλοι για ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Στην Ιταλία τον αποκάλεσαν έως και Έλληνα… Ινζάγκι. Για το στυλ με το οποίο αγωνίζεται. Για τις πληροφορίες που είχε πάρει. Και τώρα; Το όνομα του Γιώργου Κούτσια έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα. Και πλάι στο όνομά του μπαίνουν και πάλι δύο βαριά ευρωπαϊκά ονόματα.

Το ένα της Γιουβέντους. Το άλλο του Άγιαξ. Ο μικρός… περιβάλλεται από δημοσιεύματα κα φήμες που τον κάνουν να ονειρεύεται πως σύντομα θα είναι σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το τελευταίο δημοσίευμα είναι από το calciomercato στην Ιταλία. Μιλάει για το έντονο ενδιαφέρον που έχει δείξει για την περίπτωσή του η Γιουβέντους. Και για τη… σφήνα του Άγιαξ. Κάνει λόγο για μια μεταγραφική περίπτωση που μπορεί να φτάσει έως και τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Κι όμως, αυτό το παιδί που το εξωτερικό προκαλεί τόσο μεγάλο ντόρο; Στον ΠΑΟΚ δεν βλέπει την πρώτη ομάδα ούτε με το… κυάλι. Δύο όλες κι όλες συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Επί εποχής Αμπέλ Φερέιρα ακόμα. Ο Πορτογάλος του έδωσε την ευκαιρία να φανεί, αλλά όταν έφυγε ο Αμπέλ χάθηκε ο Κούτσιας. Κάτι σκόρπιες συμμετοχές στο Κύπελλο.

Ένα παιδί που είναι στο στόχαστρο της Γιουβέντους και του Άγιαξ, στον ΠΑΟΚ είναι… θαμμένος. Χωρίς προοπτική. Και σίγουρα ο ίδιος θα σκέφτεται ήδη πως το εξωτερικό μοιάζει η καλύτερη λύση της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ