Παναθηναϊκός : Ψάχνει… συμπαίκτες ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός : Ψάχνει… συμπαίκτες ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται ένα στελεχιακό πλέγμα με πρόσωπα από την οικογένεια του Τριφυλλιού, αλλά για την ώρα όλα κινούνται σε φιλολογικό επίπεδο.

Ονόματα παλαιμάχων του Παναθηναϊκού πέρασαν τις τελευταίες μέρες από την επικαιρότητα για την ανάληψη πόστων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αρκετές φήμες έχουν δόση αλήθειας, αφού πράγματι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου έχουν μιλήσει με δόξες του «πράσινου» παρελθόντος για την προοπτική να συνεργαστούν με την ΠΑΕ.

Η πιο τρανταχτή περίπτωση είναι ο Κριστόφ Βαζέχα, με τον συνομίλησε άτομο από το περιβάλλον του Αλαφούζου. Για άλλους βετεράνους, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Άγγελος Μπασινάς, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει διαχρονικά πολύ καλή άποψη και στο παρελθόν σκέφτηκε να τους προσλάβει στο Τριφύλλι. Ή ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος είχε επιτυχημένο έργο ως επικεφαλής της ακαδημίας.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν όλα κινούνται σε φιλολογικό επίπεδο και απλώς έχουν γίνει ορισμένες βολιδοσκοπήσεις. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για κανέναν, παρά μόνο ιδέες και συζητήσεις.

Ο Αλαφούζος και η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχουν καταλήξει στα πόστα που πρέπει να δημιουργηθούν και στις αρμοδιότητες που θα περιλαμβάνουν. Ούτως ώστε να αναζητήσουν και τα κατάλληλα πρόσωπα για να τα επανδρώσουν. Έχουν σχηματίσει γνώμη για τις ανάγκες αλλά το ψάχνουν για τις λύσεις.

Συνεπώς, ναι μεν στο Τριφύλλι εκτυλίσσονται διεργασίες για την επόμενη μέρα, αλλά είναι πρώιμο να γραφτεί ότι έχουν ληφθεί οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις. Η μεγάλη εικόνα είναι να δημιουργηθεί ένα στελεχιακό πλέγμα με πρόσωπα από την οικογένεια του Τριφυλλιού, αλλά οι επιμέρους λεπτομέρειες λείπουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα δύο κορυφαία πόστα στην ομάδα, του διευθυντή και του προπονητή είναι ανοιχτά. Η παραμονή του Πιέρ Ντρεοσί και του Λάζλο Μπόλονι μετά το καλοκαίρι δεν έχει ξεκαθαρίσει, πόσο μάλλον όλα τα υπόλοιπα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ