Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ροντρίγκες (Vids)

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ροντρίγκες (Vids)

Δημοσιεύματα από την Τουρκία «βάζουν» ξανά στο παιχνίδι της απόκτησης του Γκάρι Ροντρίγκες τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ ενόψει της νέας σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια και τα ονόματα γύρω από την ερυθρόλευκη μεταγραφολογία. Ένας από τους παίκτες που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος απασχόλησε τους ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι, όμως η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία λοιπόν, ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει ξανά την περίπτωση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για τη θέση των εξτρέμ. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός που πέρασε από τον Δικέφαλο του βορρά είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει το εύκολο γκολ, ενώ γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που ο Ολυμπιακός ακούστηκε και το περασμένο καλοκαίρι για τον Ροντρίγκες, όμως τότε το να αποκτηθεί μόνο εύκολο δεν ήταν.

Πέρσι, αγωνιζόταν δανεικός στην Φενέρμπαχτσε από την Αλ Ιτιχάντ, με την τουρκική ομάδα να πληρώνει περίπου το 50% των ετήσιων απολαβών του που ξεπερνούσαν τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τούρκικα ΜΜΕ ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον παίκτη, αλλά αι με τους Τούρκους, όμως η Αλ Ιτιχάντ ήταν αυτοί που δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όπως γράφουν στη γειτονική χώρα οι Πειραιώτες επανήλθαν για τον Ροντρίγκες, τονίζοντας μάλιστα πως υπήρξε τηλεφώνημα στην πλευρά του παίκτη. Όμως η υπόθεση του παραμένει δύσκολη, με τα οικονομικά δεδομένα να βρίσκονται στα ύψη, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι Σαουδάραβες έχουν τον πρώτο λόγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ