Άρης : Το «πολυεργαλείο» Μανσίνι

Άρης : Το «πολυεργαλείο» Μανσίνι

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δίνει πολύτιμες λύσεις σε διαφορετικές θέσεις και έχει συμβάλει σημαντικά στη μέχρι τώρα πορεία του Άρη.

Ο Άρης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έκτός από τα μεγάλα αστέρια του, όμως, όπως για παράδειγμα ο Μπρούνο Γκάμα, υπάρχουν και αυτοί που συνέβαλαν τα μέγιστα στην καταπληκτική πορεία της ομάδας τους, χωρίς να πέφτουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας..

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Ντάνιελ Μανσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στη πρώτη γραμμή, όμως, οι προπονητές θέλουν να έχουν στην ομάδα τους.

Παίκτες, δηλαδή, που θα κάνουν όποια δουλειά τους χρειαστεί και που θα μπορούν να δώσουν λύσεις σε παραπάνω από μια θέση. Ο Μανσίνι έχει αγωνιστεί στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, στην αριστερή, σε θέση επιτελικού μέσου, ως κρυφός επιθετικός, αλλά και στη κορυφή της επίθεσης.

Το σημαντικό, είναι, επίσης οτι όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, ο Άρης έχει καλύτερη ανασταλτική λειτουργία, καθώς είναι ο μεσοεπιθετικός του με την πιο σωστή αμυντική συμπεριφορά.

Ο Αργεντινός έχει 22 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ είναι και δεύτερος στις ασίστ (2) πίσω από τον συμπατριώτη του, Φακούντο Μπερτόλιο.

Ενα ακόμα στοιχείο που έχουν να λένε στον Άρη σε οτι αφορά τον ποδοσφαιριστή, είναι ο χαρακτήρας του. Δεν δημιούργησε ποτέ προβλήμα στα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά του και δεν παραπονέθηκε, ακόμα και όταν έβλεπε την ενδεκάδα με το … τηλεσκόπιο.

Αντίθετα, έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε, δείχνοντας στις προπονήσεις στοιχεία που εκτίμησε ο Άκης Μάντζιος, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να έχει μέχρι στιγμής 1065′ αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο Ντάνιελ Μανσίνι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει σούπερ σταρ. Με το πάθος και τη θέληση που βγάζει όμως στον αγωνιστικό χώρο, σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά, θα είναι ένας παίκτης που θα λατρεύουν οι προπονητές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ