ΠΑΟΚ : Οι σκέψεις του Γκαρσία για Παναθηναϊκό και τα δυο διλήμματα

ΠΑΟΚ : Οι σκέψεις του Γκαρσία για Παναθηναϊκό και τα δυο διλήμματα

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παραμένουν ανοιχτές δυο θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague και ο Πάμπλο Γκαρσία καταστρώνει τα πλάνα του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση. Ο Δικέφαλος του βορρά αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία του σήμερα και εν συνεχεία να αναχωρήσει για την Αθήνα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στους 9 από τους 11 του αρχικού σχήματος και φαίνεται πως παραμένουν δυο θέσεις ανοιχτές. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αφήνει στην άκρη το 4-2-3-1 και με επιπλέον λύση τον Ντόουγκλας Αουγκούστο φαίνεται πως θα ποντάρει να έχει τριάδα στα χαφ.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης και η τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Βιεϊρίνια (ή Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Κρέσπο και Μπάμπα. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ και Ελ Καντουρί, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Τζόλης με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και έναν εκ των Κρμέντσικ ή Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ