ΠΑΟΚ : Μένει προς το παρόν ο Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Μένει προς το παρόν ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία παρά το γεγονός ότι δεν έχει ικανοποιήσει στο διάστημα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ δύσκολα θα αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προβληματίζει τη φετινή σεζόν, με τον Δικέφαλο του βορρά να χάνει ακόμη ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μάλιστα με το βαρύ 3-0. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία δέχεται έντονη κριτική για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι όσο βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, παρότι ο Γκαρσία αμφισβητείται έντονα στον Δικέφαλο του βορρά και ο κόσμος της ομάδας ζητάει την αποχώρηση του, δεν τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης του Ουρουγουανού προπονητή. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ κρατά για την ώρα τον Γκαρσία στη θέση του και η παραμονή του θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ πάντως δεν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικά με τον Γκαρσία και το μέλλον του προς το παρόν, με τον Ουρουγουανό να προετοιμάζει την ομάδα του για τον πρώτο ημιτελικό με την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ